Nieuws

Nieuwspagina

 

18-07-2014

Na enige tijd afwezig te zijn ivm familieomstandigheden is nu dan eindelijk weer de site aan de beurt! afgelopen weekend hebben we een super kenneldag gehad van ons C nest ( Rico von Meerblick x Anka vd Hanehoeve)  bijna alle honden waren er en het was een erg gezellige en geslaagde dag! Corrie vd Zweep was ook mee en die heeft veeel foto’s gemaakt van al onze hondjes welken inmiddels op de website staan! Dezen zijn te vinden op de fotopagina

31- 05- 2013

Op 30 mei deden Harrie en Britt mee aan het UV examen bij Kringgroep Frisiana, dit behaalden zij natuurlijk en dus heeft Britt naast VZH nu ook UV behaald.

29- 05- 2013

Nieuwe foto’s geplaatst van de pups uit het C nest ( Rico von Meerblick x Gravin Anka vd Hanehoeve)
De pups zijn inmiddels een week oud, maar helaas is in de tussentijd ook 1 puppy overleden.. De rest van de pups maken het goed en zijn gezond en ze groeien goed. Er zijn nog een paar pups te koop dus voor informatie kunt u mailen of bellen.
Ook komt er zeer binnenkort een video van de pups.

22-05-2013

Afgelopen nacht zijn 8 pups geboren van Anka en Rico, er zijn nog pups beschikbaar voor meer informatie kunt u contact opnemen. Dit doet u door naar de contact pagina te gaan. Ook is er een video geplaatst van Rico zelf en zullen er hopelijk zeer binnenkort ook foto’s kunnen worden geplaatst van de kleine pups:)

16-10-2012
Afgelopen zondag is Benthe van Burmaniahoeve geslaagd voor haar VZH examen. Er zijn nieuwe foto’s geplaatst van alle honden.

07-05-2012
Helaas is de site weer helemaal raar, we zijn er mee bezig om alles weer te vernieuwen! inmiddels heeft Harrie met Anka haar Ipo3 behaald met o.a 95!!! op afdeling C. 3 mei zijn er nieuwe foto’s genomen van alle honden inclusief Bandit, de reu uit her B nest van Bert Knol. De foto’s zijn geplaatst in het fotoalbum, en een aantal nieuwen zijn toegevoegd op de pagina onze honden. Er zijn ook video’s gemaakt van het IPO3 examen B en C van Anka en van Bandit van 3 mei in manwerk. Dezen zijn te vinden op de videopagina en foto’s van Anka haar examen zijn te vinden op de fotopagina!

31-03-2012
Nieuwe foto van Buster op de nesten pagina

28-03-2012
Helaas zijn er problemen met de foto’s waardoor we bezig zijn om alles te herstellen, dit kan wel even duren voor alles weer is zoals het was!

29-02-2012:
Vandaag zijn er nieuwe video’s bijgekomen en nieuwe foto’s toegevoegd. Ook is een nieuwe, engelse site aangemaakt maar die is nog niet online vanwege de niet zo goede schrijftaal van de website beheerder:) Ook heeft Harrie afgelopen weekend met Anka de laatste Gouden Speurlijn wedstrijd bij kringgroep Frisiana meegedaan en heeft hier 70 punten meegehaald onder moeilijke omstandigheden en is hierdoor 3e geworden van de IPO2 honden.

13-02-2012:
Harrie is deelnemer aan de Gouden Speurlijn 2012 met zijn Gravin Anka van de Hanehoeve. Van de 4 wedstrijden heeft hij tot nu toe 3 gehad:
dag 1:24
dag 2:70
dag 3:84
Onder de zware weersomstandigheden regen/sneeuw enz toch nog goede punten!
Over 2 weken zal Harrie de laatste Gouden Speurlijn wedstrijd doen en dan zullen er ook foto’s gemaakt worden.

05-02-2012:
Vandaag is er een nieuwe update van de website. Alle pagina’s zijn veranderd en een nieuw uiterlijk.

28-12-2011:
We hebben een hele nieuwe site aangemaakt omdat de vorige niet meer werkte zoals het hoort. We hebben nieuwe foto’s en video’s en die zijn allemaal te zien op de pagina’s.
Als iemand met een burmaniahoeve nakomeling foto’s heeft die hij/zij graag op de site wilt hebben kan u mailen naar 
ctvanderzweep@hotmail.nl of naar het email adress die op de “contact” pagina staat.

%3Cb%3EBritt%20van%20Burmaniahoeve%3C/b%3E